donderdag 9 december 2010

Soul of Motown

Op 24 oktober ben ik samen met Maaike Demol naar een voorstelling geweest van "Soul of Motown". Maaike had op het laatste moment nog kaarten kunnen bemachtigen en op het laatste nippertje zijn we toch optijd in de Zuiderkroon in Antwerpen geraakt.

We hadden totaal geen idee waarover de voorstelling zou gaan.Eerst dachten we dat we in een verkeerde zaal zaten want er was alleen een orkest. Daarna kwamen de zangers en zangeressen te voorschijn. Met prachtige make-up en outfits gaven ze een spetterende verwelkoming. Elk liedje had prachtige kostuums met de nodige glitter en glamour en bij deze outfits hoorde dan ook passende dansjes.
De muziek was niet van onze tijd maar er zaten heel wat klassiekers tussen die we zeker kenden. Zo was er de muziek van o.a. Marvin Gay, The Supremes, Stevie Wonder, The Four Tops, The Jackson Five en Martha Reeves and the Vandellas.




Ondanks dat de gemiddelde leeftijd van de toeschouwers wat hoger lag, konden ook wij echt genieten van deze avond. De kers op de taart was Josje van K3 te zien tijdens de signeersessie.
       

Een beetje een wazige foto maar toch bewijsmateriaal dat ik ze gezien heb!! 

1 opmerking: